Normatīvie akti

Piekļūšanu Latvijas Bankas interneta lapai un tās lietošanu nosaka attiecīgie Latvijas Republikas normatīvie akti.

Autortiesības

Interneta lapā izmantotā grafiskā zīme ir Latvijas Bankas īpašums un ir reģistrēta preču zīme. Latvijas Bankai ir autortiesības uz visiem materiāliem, kas atrodas lapā, ja vien nav īpašas norādes. Ja lapā esošā informācija vai kāda tās daļa tiek pavairota poligrāfiski vai arī elektroniskā veidā, obligāta atsauce uz Latvijas Banku un nepieciešama Latvijas Bankas atļauja.

Jūs drīkstat šos materiālus pārlūkot, veidot piesaisti Latvijas Bankas interneta sākumlapai, kā arī izdrukāt interneta lapā esošo informāciju privātai lietošanai bez nolūka gūt personisku vai materiālu labumu.

Latvijas Bankas grafiskā zīme

Šajā lapā atradīsit informāciju par Latvijas Bankas grafiskās zīmes izmantošanas noteikumiem un šīs grafiskās zīmes paraugus.

Latvijas Bankas atbildība un informācijas aktualizācija


Visa informācija, kas atrodas interneta lapā, tiek sniegta bez jebkādām garantijām. Latvijas Banka neuzņemas nekādu atbildību par zaudējumiem vai kaitējumu, kas varētu rasties, ja lietotājs pilnībā paļaujas uz lapā ievietoto informāciju. Lietotājs pats novērtē lapā esošās informācijas precizitāti, pabeigtību vai noderību.


Interneta lapā esošā informācija tiek pastāvīgi aktualizēta un papildināta. Latvijas Bankai ir tiesības bez iepriekšēja brīdinājuma likvidēt vai mainīt visu interneta lapā esošo informāciju vai arī tās daļu. Latvijas Banka negarantē, ka informācija tās interneta lapā vienmēr tiks savlaicīgi ievietota un neuzņemas atbildību gadījumā, ja tas netiks izdarīts. Interneta lapā var būt tehniskas neprecizitātes un kļūdas.

Oficiālā informācija pieejama tikai papīra veidā esošajos Latvijas Bankas dokumentos.

Latvijas Banka nav atbildīga par citu institūciju interneta lapu saturu, kuras piesaistītas Latvijas Bankas interneta lapai. Ar šo lapu apmeklējumu saistītais risks jāuzņemas lietotājam.

Pārlūkprogrammu savietojamība

Latvijas Banka ir pārbaudījusi šīs interneta lapas darbību ar visplašāk lietotajām pārlūkprogrammām. Lielu daļu lapas iespējams lasīt ar teksta pārlūkprogrammām (piemēram, Lynx), ar kurām tabulas un citus grafiskos elementus aplūkot nav iespējams.

Lapu vislabāk aplūkot ar 1024 x 768 pikseļu ekrāna izšķirtspēju. Noklikšķinot peli uz Latvijas Bankas grafiskās zīmes, iespējams nokļūt sākumlapā.

Publikāciju arhīvi

Publikāciju arhīvi tiek glabāti Adobe Acrobat savietojamā formātā. Lai iegūtu nepieciešamo programmatūru, spiediet šeit http://www.adobe.com/support/downloads/main.html

Atsauksmes

Būsim pateicīgi, ja jautājumus un ieteikumus sūtīsiet Latvijas Bankas Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai arī attiecīgajām struktūrvienībām.